Home / Tag Archives: социјалистичка

Tag Archives: социјалистичка

Битолските социјалисти со поддршка за владејачката коалиција

На прес-конференцијата на битолската СДСМ, со реакција во јавноста се огласи и Социјалистичката партија која делува во Коалиција со владејачката ВМРО-ДПМНЕ на централно и локално ниво. -Општинската организација  на СПМ од Битола како составен дел од Коалицијата „За Подобра Македонија” ...

Read More »