Home / Tag Archives: сове

Tag Archives: сове

Нови мерки на Економскиот совет на Владата

Економскиот совет при Владата денеска одржа состанок на кој беше разгледан дополнителниот пакет мерки за справување со последиците по економијата, стопанството и финансискиот сектор од блокадата на реалниот сектор што го предизвика коронавирусотЕкономскиот совет, кој работи на иницијатива на претседателот ...

Read More »