Don't Miss
Home / Tag Archives: советничка листа

Tag Archives: советничка листа

Валентин Груевски: Ќе ја оживееме Старата битолска чаршија

Носителот на советничката листа на СДСМ и Коалицијата Валентин Груевски денеска изјави  дека една од карактеристиките на 12 годишното владеење на ВМРО-ДПМНЕ во Битола е уништувањето на Битолската чаршија. -Никогаш повеќе немало затворени катанци, никогаш повеќе спуштени кепенци и натписи ...

Read More »