Don't Miss
Home / Tag Archives: советниците

Tag Archives: советниците

Талески и натаму го бојкотира Советот

Дури ни по повеќе од 2 години, откако последен пат присуствуваше на седница на Советот, градоначалникот на Битола Владимир Талески не се појави и на денешната седница на Советот на која главна точка на дневен ред беа завршните сметки на ...

Read More »