Home / Tag Archives: спортск

Tag Archives: спортск

Се санира паркингот кај спортската сала

Започна санацијата на ударните дупки на паркингот кај Спортската сала „Боро Чурлевски“ во Битола. Екипи на КЈП „Нискоградба“ деновиве ќе го санираат просторот кој е дел од паркинг зоната на новото јавно претпријатие за паркинзи во рамките на општината, ЈПП ...

Read More »