Don't Miss
Home / Tag Archives: спортски игралишта

Tag Archives: спортски игралишта

Работни активности за реконструкција на спортските игралишта кај ОУ „Елпида Караманди“

Реализацијата на проектот за реконструкција на спортските игралишта кај ОУ „Елпида Караманди“, се одвива согласно предвидената динамика, информираат од Битолската локална самоуправа. Оттаму додаваат дека деновиве, интензивно се работи на ископ и гребење на стариот и значително оштетен асфалт, а ...

Read More »