Home / Tag Archives: спортски клуб

Tag Archives: спортски клуб

“Цермат “ го купува ФК Пелистер?!

Кога се мислеше дека сигурен купец на фудбалскиот клуб Пелистер ќе биде фирмата ЗК Пелагонија, по  се изгледа дека нов сопственик наФК  Пелистер ќе биде фирмата “ Цермат”, за која се шпекулира(ше) пред дербито со Вардар дека купила над 51 ...

Read More »