Don't Miss
Home / Tag Archives: спрата

Tag Archives: спрата

Се реконструира Медицинското училиште

Деновиве во СОУ „Д-р Јован Калаузи“ се одвиваат реконструктивни зафати, кои што треба да санираат низа затекнати состојби во оваа образовна институција, велат од општина Битола. Во соопштението од општината, понатаму се вели дека повеќе од една декада, во ова ...

Read More »