Home / Tag Archives: Србија

Tag Archives: Србија

Во Србија нема повеќе домашна изолација

Пациентите во Србија кај кои е потврдено дека се позитивни на ковид-19 веќе нема да можат да се лечат во домашна изолација, пренесува „Вечерње новости“. Локалните самоуправи се должни да постапат по овие инструкции добиени од Министерството за здравје и ...

Read More »

Во Србија уште две жртви од коронавирусот

Во текот на ноќта во Србија починаa уште двајца пациенти кај кои е потврден Ковид-19. Станува збор за К. С. (80), кој бил хоспитализиран на Клиниката за инфективни болести, а претходно страдал од кардиомиопатија, хипертензија, хронично белодробно заболување и дијабетес.. ...

Read More »