Home / Tag Archives: среќник

Tag Archives: среќник

Александар Пинзовски го фати крстот во Битола

Александар Пинзовски на возраст од 23 години го фати осветениот крст, кој во присуство на голем број верници, свешетнослужители, градоначалникот на Битола д-р ВладимирТалески и пратениците Лилјана Кузмановска, Зоран Илиоски, Васко Наумовски во базенот на црквата Св. Димитрија го фрли ...

Read More »