Home / Tag Archives: СРМ

Tag Archives: СРМ

Средба Чадиковски-Димовски во Парламентот

Денеска во Собранието на СРМ, Претседателот на ЗНМ Младен Чадиковски и Директорот Драган Секуловски остварија средба со Илија Димовски, Претседател на собраниската Комисија за избори и именувања. На средбата се разговараше за блокираниот процес за избор на членовите на Советот на ...

Read More »