Home / Tag Archives: станица. трошоци

Tag Archives: станица. трошоци

Соопштение од ЈКП Водовод Битола

ЈКП Водовод Битола ги известува граѓаните кои имаат долг по основ натужби за неплатена вода и услуга, дека имаат можност да дојдат во нашитепростории до 31.12. 2019 година како би го регулирале начинот на плаќање надолгот на рати. Во спротивно ...

Read More »