Home / Tag Archives: станови

Tag Archives: станови

Адора Инженеринг најсреќните купувачи ги носи на егзотичен одмор на Куба

Адора инженеринг по повод 15 годишниот роденден на компанијата, најсреќните купувачи ги носи на незаборавен одмор на Куба, една од најпосакуваните туристички дестинации во светот. Сите купувачи на стан или деловен простор во објектите  “Adora Flatiron Skopje” i “Adora Diamond ...

Read More »

Голем пад на каматите на станбените кредити

Повеќе македонски банки ги намалија каматите на станбените кредити и влегоа во трката по клиенти за овој вид кредити, односно на некој начин станаа директни конкуренти на државата и нејзиниот проект „Купи куќа“, преку кој досега се нудеа најниски камати ...

Read More »