Home / Tag Archives: старски

Tag Archives: старски

Советот не го прифати предлогот за поскапување на сместувањето во Домот за стари лица „Сју Рајдер”

Зголемување на цените за сместувањето и услугите во Домот за стари лица „Сју Рајдер” Битола за 65 проценти како што во неколку наврати бараше управата, не доби поддршка од мнозинството советници на вчерашната седница на Советот на Општина Битола. Мнозинството ...

Read More »

Пензионерот од Старскиот дом ја прележа пандемијата

                             Старецот од Старскиот дом “ Сју Рајдер “ во Битола, кој беше позитивен од коронавирусот, оздраве и денеска ја напушти Клиничката болница во Битола.           Според информациите од домот за стари лица “ Сју Рајдер “ Битола, штитеникот ...

Read More »