Don't Miss
Home / Tag Archives: статисти

Tag Archives: статисти

Политички статисти

                                               Изминатиот викенд Битола беше домакин на двете најголеми политички партии, кои  ги одржаа (пред)изборните митнизи за претстојните претседателски избори, кои ќе се одржат на 21 април и доколку има потреба од втор круг на гласање, на 5 ...

Read More »