Don't Miss
Home / Tag Archives: Стевчо Јакимовски

Tag Archives: Стевчо Јакимовски

Интенизвно се гради Храмот “ Христос Спасителот“

Градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски, денеска беше во обиколка на  градежните работи поврзани со изградбата на црквата „Христос Спасителот“, која се наоѓа во населбата Карпош 4. Како што нагласи првиот човек на Општината, црквата интензивно  продолжува да се гради ...

Read More »

Нова фекална канализација за новата населба во “Жданец“

Инфраструктурните активности на територијата на Општина Карпош продолжуваат со засилено темпо. По тој повод, градоначалникот на Општината   Стевчо Јакимовски даде изјава за медиумите во која ги објасни сите детали околу овој капитален проект на локалната власт. -Во фаза сме на ...

Read More »

Благодарница за градоначалникот Јакимовски од шампионките во одбојка

Денеска, одбојкарките на одбојкарскиот клуб ,, Фит Фан Волеј’, пионерските шампионки во Македонија, му доделија благодарница на градоначалникот на Општина Карпош Стевчо Јакимовски за постојаната поддршка која ја дава на овој клуб. На Државното  пионерско првенство одржано во Велес,  одбојкарките ...

Read More »