Home / Tag Archives: Стево

Tag Archives: Стево

(Не)искрениот претседател

                                     Изминатиот викенд бев некако посебно горд. Не само на себе, туку и на нашиот мудар и паметен  македонски народ.           Причината за мојата голема среќа беше што иако на тоа не беше прудпреден, сепак тој на претседателските избори ...

Read More »

Стево Пендаровски кандидат за претседател на СДСМ и ДУИ

Стево Пендаровски е заедничкиот кандидат на СДСМ и ДУИ Раководството на СДСМ вечерва на состанокот ги разгледала кандидатурите на 24 кандидати кои се пријавиле на огласот што го распиша паријата и зазела дефинитивен став дека Пендаровски е најдобриот кандидат во ...

Read More »