Don't Miss
Home / Tag Archives: Стив Наумов

Tag Archives: Стив Наумов

Продолжува реконструкцијата на улицата „Стив Наумов“

Продолжува реконструкцијата на улицата „Стив Наумов“ во должина над 2 километри. Извршено е преасфалтирање на раскрсницата кај УЗ Стево Патако, односно првиот дел, за кој од изведувачот беше побарано да изврши корекција на сопствен трошок и асфалтирањето да биде квалитетно ...

Read More »