Home / Tag Archives: Стојан

Tag Archives: Стојан

Чадиковски и Наумов кандидати за претсеадтел на ЗНМ

Вчера беше послендиот рок до кога можеа да се пријават кандидати за нов претседател на ЗНМ, кој треба да го замени досегашниот претседател Насер Селмани на кого му заврши мандатот. За Претседател на ЗНМ на овие избори се кандидираа новинарите: ...

Read More »