Home / Tag Archives: Стојанче Рибарев

Tag Archives: Стојанче Рибарев

Стојанче Рибарев поднесе оставка од функцијата претседател на кривичниот суд од лични причини

В.д. претседателот на Основниот суд Скопје 1, Стојанче Рибарев, поднел оставка од функцијата претседател на судот, објави Судскиот совет на официјалната веб-страница. Тој пред неколку дена заминал на боледување. Негова замена ќе биде судијката Деана Груевска-Илиевска. Функцијата ја извршуваше од ...

Read More »