Don't Miss
Home / Tag Archives: стока

Tag Archives: стока

Сугарески:Нови процедури за транспортот

Транспортот на стока се нормализира, воведени се и нови процедури за превоз на стока како во домашниот така и во меѓународниот транспорт согласно настанатата состојба, информираа денеска на прес-конференција министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески и директорот на Царинската ...

Read More »