Don't Miss
Home / Tag Archives: Столтенебрг

Tag Archives: Столтенебрг

Столтенберг: Добродојдовте во НАТО

Северна Македонија денеска стана најновата членка на НАТО по депонирањето на инструментот за ратификација на Северноатлантскиот договор во Стејт департментот на САД. НАТО сојузниците го потпишаа протоколот за пристапување на Северна Македонија во февруари минатата година, по што сите 29 ...

Read More »