Home / Tag Archives: страница

Tag Archives: страница

Членството не го (по)слуша Груевски

Потфрли протестот пред кривичниот суд на кој повикаа ВМРО-ДПМНЕ и лидерот на партијата, Никола Груевски. Eкспремиерот на официјалната страница на „Фејбук“ пред повеќе од 8 часа напиша: „Повик до сите граѓани што не се согласуваат со антидржавната политика на СДС ...

Read More »