Don't Miss
Home / Tag Archives: студентски

Tag Archives: студентски

Одржани втори консултации за ново студентско организирање во Битола

На Правниот факултет во Битола студентите по втор пат имаа шанса да ги споделат своите ставови и мислења за студентското студентските парламенти на вторите консултации за ново студентско организирање. На настанот воведни обраќања дадоа Ангела Јанкоска од студентската организација ЕЛСА, ...

Read More »

Објавен конкурс за сместување студенти во Студентски дом „Кочо Рацин“ Битола

Државниот студентски дом „Кочо Рацин“ Битола денеска го објави конкурсот за сместување студенти за наредната академска година. Огласени се 385 места, од нив 308 за студентите од втора до шеста година и апсолвенти, а 77 легла се за студентите бруцоши. ...

Read More »