Home / Tag Archives: студентско

Tag Archives: студентско

Одржани втори консултации за ново студентско организирање во Битола

На Правниот факултет во Битола студентите по втор пат имаа шанса да ги споделат своите ставови и мислења за студентското студентските парламенти на вторите консултации за ново студентско организирање. На настанот воведни обраќања дадоа Ангела Јанкоска од студентската организација ЕЛСА, ...

Read More »