Home / Tag Archives: судењето

Tag Archives: судењето

Taлески се повика на амнестијата на Иванов

                                     Со изнесување на завршните зборови на  екс градоначалникот на Битола, Владимир Талески и секретарот  на Општината, Слободан Бончановски, по двете одложувања, денеска во Скопје прдолжи судскиот процес “ Транспортер“.           На денешното судење завршни зборови дадоа Талески и ...

Read More »