Don't Miss
Home / Tag Archives: судска сала

Tag Archives: судска сала

Обвинет најави откривање вистината за Диво Насеље

Бајрам Елшани, еден од обвинетите во судската постапка за случајот Диво Насеље во судница стана и пред сите присутни и се обрати на судијката дека, како што рече, се ќе биде, и тој ќе ја открие целата вистина за случајот ...

Read More »