Home / Tag Archives: Суперхикс

Tag Archives: Суперхикс

Констракта, Каролина Гочева и „Суперхикс“ ќе бидат дел од спектаклот на стадионот на отворањето на „Битфест“

Општина Битола се подготвува за реализација на уште едно културно лето, исполнето со квалитетни културни содржини, нови концепти и традиционални манифестации. Најголемото музичко доживување во Битола ќе се случи на 3 јули на стадионот под „Тумбе кафе“  кога и официјално ...

Read More »