Don't Miss
Home / Tag Archives: Св. Спас

Tag Archives: Св. Спас

Заев и Борисов ќе се поклонат пред споменикот на Гоце Делчев

Настаните по повод 114-годишнината од Илинденското востание и по повод 73-годишнината од првото заседание на АСНОМ, ќе отпочнат на 2 авуст, во 8 часот, во црквата Свети Спас во Скопје каде што пред присутните гости ќе се обрати претседателот на ...

Read More »