Home / Tag Archives: сведоци

Tag Archives: сведоци

Продолжува судскиот процес “Транспортер“

Утре, вторник со почеток во 10 часот по подолга пауза продолжува судскиот процес “Транспортер“, во кој првобвинет е екс градоначалникот на Битола, Владимир Талески. На утрешното судење трба да бидат распрашани сведоците на обвинетите. Инаку во “Транспортер“ покрај Талески обвинети ...

Read More »