Home / Tag Archives: Светска Банка

Tag Archives: Светска Банка

Новачани доставија барање за помош од поплавите до Светска банка

Триста и триесет жители на седум села од Општината Новаци поднесоа барање за помош од претрпена штета на објекти, инфраструктура и земјоделски површини од поплавите што минатиот месец го зафатија ова подрачје. Триста и триесет жители на седум села од ...

Read More »