Home / Tag Archives: својство

Tag Archives: својство

Се тресат и други фирми поврзани со Камчев

Истражители освен во фирмите на бизнисменот Орце Камчев, влегоа и во повеќе фирми кои се во сопственост на повеќе лица, потврдуваат од СЈО. Како што претходно објавивме, утрово истражители влегоа во фирмите на бизнисменот Орце Камчев, но информации за приведени ...

Read More »