Don't Miss
Home / Tag Archives: табла

Tag Archives: табла

Општинска донација на паметна табла за Економското училиште

Нова смарт табла, на почетокот на учебната година е веќе вклучена во наставнот процес во средното економско училиште во Битола. Оваа донација од Општина Битола, во голема мерка треба да го подобри квалитетот на изведување на настава на стручните предмети. ...

Read More »

Поставена табла во Владата со име Севрена Република Македонија

Владата вечерва ја постави плочата со новото име Република Северна Македонија пред влезот на зградата. Името „Влада на Република Северна Македонија“ е преведено на три јазици, на македонски, албански и англиски. Таблата со новото уставно име е поставена еден ден ...

Read More »