Don't Miss
Home / Tag Archives: тајном мисија

Tag Archives: тајном мисија

Живаљевиќ го демантира Груевски

Поранешниот советник за безбедност во Амбасадата на Србија во Македонија Горан Живаљевиќ вечерва ги негираше тврдењата на ВМРО-ДПМНЕ дека македонските институции не му дале одобрување да влезе во парламентот за време на инцидентот на 27 април. – Моето присуство во ...

Read More »