Home / Tag Archives: Таки Фити

Tag Archives: Таки Фити

Писателот Владимир Костов почесен член на МАНУ

Денеска во Универзитетската библиотека “ Св. Климент Охридски“ во Битола на свечен начин му беше врачена дипломата за почесен член на МАНУ, на познатиот битолски писател, романисер и новелист,  Владимир Костов. Признанието на Костов му го врачи претседателот на МАНУ ...

Read More »