Home / Tag Archives: таленти

Tag Archives: таленти

Октетот од “ Владо Тасевски “ годинешни најталенти во Карпош

По шести пат, традиционално, во присуство на родители, ученици, директори на основните училишта Општина Карпош ја организираше манифестацијата „ Карпош има талент“. Во холот на ООУ „ Владо Тасевски“, претставници од сите  десет основни училишта на територијата на локалната самоуправа ...

Read More »

Завршен натпревар на “А“ лигата во Битола

Во организација на Федерацијата за гимнастички спортови на Македонија, во саботата, во Битола, се одржа завршниот натпревар во гимнастика за сите категории во “А” лигата. На натпреварот зедоа учество над 40 гимнастичарки и гимнастичари кои се сметаат моментно за најдобри ...

Read More »