Home / Tag Archives: Тасе

Tag Archives: Тасе

“Плодност“ повторно работи

                     Приватната гинеколошко-акушерска болница во Битола, “ Плодност “ повторно ги отвори вратите за своите пациенти. По двонеделна пауза откако во болницата беше констатирано дека еден од лекарите и  друг медицински персонал се позитивни на коронавирусот болницата беше затворена, ...

Read More »