Home / Tag Archives: Ташков

Tag Archives: Ташков

Дебата на кандидатите за градоначалник на Битола, на Телма

На ТВ Телма во Малата сала на Центарот за култура се одржа дебата на кандидатите за градоначалник на Битола, Наташа Петровска, Зоран Илиоски, Јорго Огненовски и Кирче Ташков. На дебатата присутните грагани и новинарите од Битола имаа право да поставуваат ...

Read More »

Најавени две независни кандидатури за градоначалник

Трката за градоначалник на Битола веќе почна. Покрај тоа што партиите ги евидентираат своите кандидати се кројат листите и на независните кандидати. Досега двајца битолчани ја најавија своја трка за градоначалничката функција. Тоа се екс советникот во Советот на Битола ...

Read More »