Home / Tag Archives: Тедрос

Tag Archives: Тедрос

Тедрос: Време е да ја нападнеме пандемијата

Додека беа потребни 67 дена од првиот пријавен случај до првите 100.000 случаи на Ковид-19, за само 11 дена се достигнаа вторите стотина илјади случаи, а потоа за само 4 дена за уште 100 000 , објасни првиот човек на ...

Read More »