Home / Tag Archives: тел.отворен

Tag Archives: тел.отворен

Нискоградба со отворен телефон за итни случаи

Со над 100 тони сол и околу 80 тони ризла, КЈП „Нискоградба“ ги посолуваше улиците во Битола во текот на ноќта и утринава, а улиците и натаму се чистат со механизацијата на ова јавно претпријатие. Улиците од прв и втор ...

Read More »