Home / Tag Archives: телевизијата

Tag Archives: телевизијата

Врие во ТВ Нова и ТВ Мега

Врие во ТВ Нова.Телевизијата им должи 3 плати на вработените, па доколку не се регулира овој проблем, според дел од новинарите и вработените, се доведува во прашање понатамошното функционирање на телевизијата.  Инаку, овој медиум е во сопственост на градежната компанија ...

Read More »