Don't Miss
Home / Tag Archives: темели

Tag Archives: темели

По Транспортер Талески бара снимање и за Офицерскиот дом

Судењето на  Владимир Талески за негрижа за Офицерскиот дом  повторно се одложи. До новото одлагање дојде  поради немање услови за тонско снимање на главната расправа во судницата. Адвокатот на Талески, Драган Пажиќ, повикувајќи се на одредбите од Законот за кривична ...

Read More »

Ќе се гради крст во манастирот “Рожденство на Пресвета Богородица“ во Новаци

Новачкиот манастир “Рожденство на Пресвета Богородица“ кој важи за еден од најубавите и единствен по местоположбата наскоро ќе добие голем крст кој ќе биде изграден на самиот влез од лева страна. Покрај крстот ќе биде спроведено и професионално осветлување а ...

Read More »