Don't Miss
Home / Tag Archives: тенис

Tag Archives: тенис

Двојна круна за тенисерите од “Војдан Чернодрински“

Основците од „Војдан Чернодрински” се победници на Тениската лига за основни училишта во општина Карпош, која се одржуваше од 12 април до осми  мај годинава. Во екипно натпреварување, во машка и женска конкуренција, тие обезбедија најдобар бодовен резултат и на ...

Read More »