Home / Tag Archives: терминот

Tag Archives: терминот

БЕСА бара да се избрише “ македонско “

Премиерот Заев е на судни маки, по  ултиматумот на БЕСА, која  се закани дека нема да гласа за уставните измени доколку во делот на државјанството не се избрише терминот „македонско“. За професорот Љубомир Фрчковски, ова е една од главните придобивки ...

Read More »