Don't Miss
Home / Tag Archives: термо

Tag Archives: термо

СДСМ постојано го руши РЕК “Битола“

Во врска со изнесените наводи на денешната прес- конференција на пратеникот  на СДСМ, Васко Ковачевски со реакција се јави АД ЕЛЕМ. -СДСМ во обид политички да поентира долго време најавува колапс  на РЕК “Битола” што никако да се случи, а ...

Read More »