Home / Tag Archives: тетовирани

Tag Archives: тетовирани

Завршен настан од “ Тетовирани ѕидови“

Медиа/Арт клубот- Битола на Младински образвовен форум, вчера, 23.06.2018, со почеток од 11:00 часот, го организираа завршниот настан “Тетовирани ѕидови“. Покрај неформалната дружба, како главна активност беше цртање на графит/портрет на Горан Стефановски, покрај тоа, испишан е и цитат од ...

Read More »