Don't Miss
Home / Tag Archives: Тевдосвки

Tag Archives: Тевдосвки

Усвоен ребалансот на буџетот

Собранието попладнево го усвои ребалансот на Буџетот за 2017 година, со 61 глас „за“, двајца против и ниту еден воздржан. ВМРО-ДПМНЕ во знак на протест ја напушти собраниската сала и не присуствуваше на гласањето. Пратеникот Илија Димовски обвини дека тие ...

Read More »