Don't Miss
Home / Tag Archives: Тикварник

Tag Archives: Тикварник

Тикварник за отворањето на Офицерскиот дом во Битола

Зборувајќи на трибината на „Прав пат“ во Битола, градоначалничката на Битола, Наташа Петровска изјави дека се гради Офицерскиопт дом, кој ВМРО-ДПМНЕ сакаше да го продаде. – Офицерскиот дом го градиме и ќе го отвориме, а на денот на отворањето специјалитетот ...

Read More »