Home / Tag Archives: Томовски

Tag Archives: Томовски

ЕСМ бара извинување од Ивица Томовски и ВМРО ДПМНЕ

Во врска со информациите кои ги пласира Ивица Томовски од ВМРО ДПМНЕ за наводна продажба на Елем турс со реакција се јавија од ЕСМ.В о врска со информациите кои ги пласира Ивица Томовски Вработениот во Елемтурс, фирма-ќерка на АД ЕСМ, ...

Read More »