Home / Tag Archives: топлинска

Tag Archives: топлинска

Битола до 2017 година ќе добие парно греење од РЕК

Преку користење на топлинска енергија од РЕК “Битола“, со реконструкција на топлинските системи, изградба на магистрален топлински вод во должина од околу 12,5 км од РЕК “Битола“  до градот Битола, како и модернизација на постојната примарна и секундарна топлинска мрежа, ...

Read More »